CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

İç Mekanlarda Terleme Sorunu

Kategori: YALITIM Tarih: 10 Ağustos 2021
İç Mekanlarda Terleme Sorunu

Yüksek nem ve diğer dış etmenlerden dolayı duvarlarınızda terleme problemi yaşıyor olabilirsiniz. Bu problemden nasıl kurtulabileceğinizi blog yazımızda inceledik.


Evinizin iç duvarlarının ıslak olduğunu ve aslında terliyor gibi göründüğünü fark ettiyseniz, muhtemelen yüksek nem ile ilgili bir sorununuz var demektir. Ev içindeki yüksek nem seviyeleri, nemin duvarlarda ve bazen de pencerelerde yoğunlaşmasına neden olur. Bu, bazen fazla nemli havayı dışarı atmak için uygun havalandırma deliklerine veya fanlara sahip olmayan eski evlerde yaygındır. Evde uzun süreli yüksek nem süreleri küflenmeye neden olabilir ve duvarlar çürümeye bile başlayabilir. Bu sorunla mücadele etmek için uygulayabileceğiniz yüksek nem için birkaç çare vardır.

Terleme sorunu ile baş etmek için; nem alma cihazı, banyo ve soba kenarlarında kullanılmak üzere egzoz fanı koyabilir ya da dış cepheye dolgu macunu sürebilir.

Ancak bu işlemlerin hiçbiri terleme sorununa kesin çözüm değildir. Son teknoloji ile üretilen Poliüretan yalıtım malzemesi sayesinde duvarlarınızda oluşan terleme sorunundan kurtulabilirsiniz.

Etiketler