CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

Ahırlarda nem ve ısı sorunu nasıl çözülür ?

Kategori: YALITIM Tarih: 04 Eylül 2019
Ahırlarda nem ve ısı sorunu nasıl çözülür ?

Konya’da izolasyon her türlü hayvan çiftliği için vazgeçilmez bir altyapı koşuludur. Uzun yıllardır Hayvan barınaklarında en çok tercih edilen istisnasız Konya sprey poliüretan köpüktür. Ahır ,mantar ve tavuk çiftlikleri ...


Konya’da izolasyon her türlü hayvan çiftliği için vazgeçilmez bir altyapı koşuludur. Uzun yıllardır Hayvan barınaklarında en çok tercih edilen istisnasız Konya sprey poliüretan köpüktür. Ahır ,mantar ve tavuk çiftlikleri gibi yalıtımı eksik olan tarımsal yapılar nem ve ısı sorunu yaşamaktadırlar. Hava şartlarıyla birlikle yaz ve kış mevsimleri özellikle büyükbaş ve besi çiftliklerinde hayvanların dışkılarında bulunan asitle beraber hayvanların vücut sıcaklığının yükselmesi sonucu ortaya çıkan nem oluşumu ve buhar basıncı  ciddi derecede rol oynamaktadır. Bu tür alanlara yapılan ısı yalıtımında sprey poliüretan köpük uygulaması hem maliyet açısından hem de uygulanabilirlik açısından çok verim sağlamaktadır.

Konya Poliüretan köpük uygulaması Isı ve nem yalıtımında  tercih eden hayvansal barınaklar, büyük baş, küçük baş ahırlar ve tavuk kümeslerinin sahipleri ile yapılan görüşmeler sonucunda verimliliğin arttığı ve ısıtma giderlerin düştüğünü  bize belirtmişlerdir.Konya Sprey poliüretan köpük uygulaması ısı yalıtımı ve verimliliği arttıran en önemli unsurlardan biridir.Dış şartlardan etkilenmemek ve İçerideki havayı korumak sadece iyi bir ısı yalıtımı uygulaması ile mümkün olur.

 

Etiketler