CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

Köpük Yalıtım

Kategori: YALITIM Tarih: 25 Ağustos 2017
Köpük Yalıtım

Köpük yalıtım İzobir ile son teknoloji çözümlerle uygulanır, inovatif çözüm ve sonuç sağlanır.


Poliüretan maddesi,  yoğunluğu çok düşük cam, vernik, kauçuk ya da köpük görünüşünde, lastiğe benzeyen sağlam bir bileşendir. Poliüretan ile köpük yalıtımı, ilk olarak soğutma teknolojilerinde kullanılmaya başlanan ısı hücrelerinin olması nedeniyle keşfedilen polimer bazlı ısı yalıtım özelliğini taşımaktadır.

Köpük yalıtım ise,  öncelikle Amerika' da git gide Türkiye'de de yaygınlaşan bir izolasyon maddesi haline gelmiştir.  ilk olarak 1980'lerin başında gelişmeye başlanmıştır. Köpük yalıtımı uygularken kullanılan poliüretanın püskürtme olarak gelişmesi sayesinde,  soğutma teknolojilerinden sonra yaşam alanlarında da ısı izolasyonu olarak kullanılabilen en iyi çözümlerden biri haline gelmesi çok uzun sürmemiştir.

İzobir' in aktif hizmetleri arasında bulunan Köpük yalıtım uygulamalarını, ileri teknoloji,  hidrolik oranlayıcı püskürtme makinalarımız ve poliüretan sprey köpük tabancaları ile çok hızlı sürede tamamlıyoruz.

Köpük yalıtım uygulaması sonunda tek parça ek yeri olmayan bir izolasyon elde edilir. Bu nedenle herhangi bir ısı kaçağı ve ısı köprüsü oluşumu söz konusu olmaz. Köpük yalıtımı yatayda ve düşeyde her türlü zemine, düşük veya yüksek her metrajda  % 100 yapışır ve kolayca uygulanır. Alanında profesyonel ustalarımızın uygulamaları sonucu, köpük yalıtım sudan ve nemden etkilenmez. Bakteri, haşere oluşturmaz.

Geleneksel izolasyon malzemelerinde de  olduğu gibi yapıştırma, dubel ile delerek tutturma gibi cebri yöntemlere veya ilave bir konstürüksiyona ihtiyaç yoktur. Köpük yalıtım İzobir ile son teknoloji çözümlerle uygulanır, inovatif çözüm  ve sonuç sağlanır.

Köpük yalıtım uygulamasında köpük, sıvı olarak püskürtüldüğü için izolasyonu zor,  geometrik yüzeylere kolayca ulaşarak % 100 izolasyon sonucu sağlar, uygulandığı zeminin şeklini alır.

Uygulama sonunda ek yersiz sonuç elde edildiği için,  zaman içerisinde çatı örtüsündeki sızma sularını tutar.

Kayseri köpük yalıtım, Ankara köpük yalıtım, Bursa köpük yalıtım, Konya köpük yalıtım denildiğinde tercihlerin en üst sırasında yer alan İzobir, izolasyon sonuçlarınızı en yüksek derecede karşılamaktan onur duyuyor.

Çatı yalıtımı, köpük yalıtımı, bodrum yalıtımı, çiftlik yalıtımı, tavan arası yalıtımı, otel, kaplıca gibi yalıtımların hepsinde kullanılan köpük yalıtımı sağladığı kaliteli sonuçlarla İzobir, daha uzun yıllar tercih sebebi olmaya ve çözüm sağlamaya devam edecek gibi görünüyor. 

Etiketler