CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

Poliüretan Sprey Köpük Nedir ve Nerelerde Kullanılabilir?

Kategori: YALITIM Tarih: 22 Aralık 2020
Poliüretan Sprey Köpük Nedir ve Nerelerde Kullanılabilir?

Yeni nesil yalıtım teknolojisi olan Poliüretan Köpük sayesinde kış aylarına hazır olun. Püskürtme tankları ile yüzeye yapışan poliüretan köpük; su tankları, çatı araları, bodrum tavanları, iç ve dış cephe gibi bir çok alanda uygulanabilmektedir. Anında ısı, su, nem ve ses yalıtımını gerçekleştirebilirsiniz. Poliüretan Köpük yalıtım malzemesinin ne olduğunu ve hangi alanlara uygulanabileceğini öğrenmek için blogumuza göz atın.


Poliüretan Sprey köpük yalıtımı, geleneksel yalıtım türlerine en son alternatif olarak üretilmiştir. Kullanım alanı itibariyle çok yönlüdür; bir binanın çatısı, duvarları ve gezinme alanı dahil çok sayıda alanda kullanılabilir. Ulaşılması en zor yerlerin kolaylıkla yalıtılması için kullanılabilir ve dahası genişleyen doğası sayesinde en ulaşılamaz alanları (çatı araları, boşluklu duvarlar...vb.) bile doldurabilir. Bir alanı doldurduğunda, hava bariyeri oluşturarak neredeyse su,nem ve ısı geçirmez bir sızdırmazlık sağlamak için genişler ve tüm boşlukları doldurur. 

 

Bu hava bariyeri, eski yalıtım türlerine kıyaslandığında Poliüretan Köpük malzemesinin en büyük farkıdır. Ayrıca hava bariyeri sayesinde; soğuk ve sıcak havanın bina içerisine karıştırılması engeller, yoğuşma ve küf oluşma riskini büyük ölçüde azaltarak binanızın ömrünü uzatır. Taasarrufun önemini anladığımız bu günlerde hem binanızı genç tutmak hem de faturalarınızdaki azalışı görmek için bizi arayın.


0850 304 56 38