CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

SPFA Üyesi İZOBİR

Kategori: YALITIM Tarih: 22 Mart 2021
SPFA Üyesi İZOBİR

SPFA (Spray Polyurethane Foam Alliance) üyeliği ve markamıza kattığı değerlerle; yalıtım ihtiyacınıza maksimum düzeyde gerçekleştiriyoruz.


SPFA (Spray Polyurethane Foam Alliance), Sprey Poliüretan Köpük teknolojisi ile yalıtım hizmetleri veren özel kurumlar için olumlu faydalar sağlamak; inşaat sektörünü eğitmek ve etkilemek için tasarlanan araçlar geliştiren bir kuruluştur. 1987 yılında kurulan SPFA tamamen bağımsız bir ticaret birliği olmasına rağmen, Amerikan Kimya Konseyi'nin (ACC) Poliüretan Endüstrisi Merkezi (CPI) ve Sprayfoam Koalisyonu ile güçlü bir ilişkisi bulunmaktadır. Bu gruplar, SPFA'nın sprey poliüretan köpük endüstrisinin yerel, eyalet ve ulusal konularda iş ihtiyaçlarına daha iyi hizmet vermesine yardımcı olmaktadır.

 

Belirli standartlar ve düzenlemelere uyan şirketler bu Sprey Poliüretancılar Federasyonu Birliği'nin birer üyesi haline gelebilmektedir. SPFA üye kuruluşlarına Sertifika Programları, Teknik Literatür ve Yönergeler, Yıllık Sprey Köpük Kongre ve Sergisi, Araştırma ve Geliştirme gibi bir çok konuda eğitim & destek vermektedir. Sprey Poliüretan üreticisi olarak İzobir markamızın AMERİKA SPFA Sprey Poliüretancılar Federasyonu Birliği'nin Türkiye'deki Tek Temsilcisi olmasından dolayı gurur duyuyoruz.