CE Belgesi TSE Belgesi Yerli Malı Belgesi
BİZİ ARAYIN

BLOG

ANASAYFA / Blog/ YALITIM

Çatı Yalıtım

Kategori: YALITIM Tarih: 29 Temmuz 2019
Çatı Yalıtım

Günümüzde enerji giderlerinin giderek yükseldiği çatılarda ısı izolasyonu uygulamasına çok dikkat edilmeli kullanılacak olan ısı izolasyonu malzemesi doğru seçilmelidir. Konya, Bursa, Kayseri çatılarda ısı izolasyonu uygulaması her zaman öncelikli olarak hizmeti belirleyen firmamız bu merkezlerden Türkiye'nin her yerine sizlere en iyi izolasyon ürünü sprey poliüretan uygulaması ile hizmet verebilmektedir.


Günümüzde enerji giderlerinin giderek yükseldiği çatılarda ısı izolasyonu uygulamasına  çok dikkat edilmeli kullanılacak olan  ısı izolasyonu malzemesi doğru seçilmelidir.Konya Kayseri Bursa çatılarda ısı izolasyonu uygulaması her zaman öncelikli olarak hizmeti  belirleyen firmamız sizlere  en iyi izolasyon ürünü sprey poliüretan uygulaması ile buralardan hareketle Türkiye'nin her yerine hizmet verebilmektedir.
Konya’da kullanılan  sprey poliüretan köpük uygulaması  sizleri yüksek maliyetten kurtararak , aile bütçenize doğrudan katkı sağlıyoruz. 
Konya  çatılarda köpük izolasyon uygulaması çatıdaki  ısı köprüleri oluşmasını engeller  ve aynı zamanda hiç boşluk kalmayarak  en iyi çatı  izolasyonu ürünüdür.
Çatı izolasyonu sprey poliüretan uygulaması yapılacak  alan kuru temiz ve nemden arındırılmış olmalıdır.
Sprey poliüretan uygulama sırasında dikkat etmeniz gereken bazı hususları şu şekilde sıralayabiliriz;
Sprey poliüretan  uygulama esnasında gaz çıkışı olabilir maskesiz uygulama alanında bulunmamak gerekir.
Sprey poliüretan uygulama sprey olarak uygulandığında  üzerinize sıçrayabilir , temiz kıyafet ile uygulama alanında bulunmamak gerekir.
Sprey poliüretan uygulama yapılan alana malzeme eşya vb. konulacak ise 24 saat beklemek gerekir.
Mevcutta  yapılarımızın çatı kirişleri 10-14 cm arasında olduğu için  çatı arasında taş yünü ,cam yünü , strafor gibi izolasyon malzemeleri ile yapılabilecek  ısı yalıtımı  uygulaması  hem uygulama yönünden hemde çatı ısı izolasyonu yönünden yetersiz kalmaktadır. Konya Çatı arası Poliüretan sprey uygulamalarında 3 santim kalınlıkta son derece düşük ısı iletkenliğini sağlarken aynı zamanda su yalıtımına’da katkı sağlamaktadır.
Çatı izolasyonu avantajları ;
Çatı izolasyonu her türlü hava geçişini anında engeller.
Su yalıtımı uygulamasına da yardımcı olur.
Çatı izolasyonu çatılarınızda haşere, böcek bakteri olmasını engeller.
Su ile temas etmesi durumunda  bozulmaz ortamda kokma olmaz.
Ek yeri olmadığından dolayı  kusursuz yalıtım sağlar.
Konya Çatı izolasyonu uygulamasında sprey poliüretan ürününü seçtiğiniz taktirde uzun yıllar yalıtım uygulamasını bir daha düşünmeyeceksinizdir.
 

Etiketler

Fotoğraflar